Αρχική | Media | Ο Γ. Τράγκας στο περιοδικό Spiegel

Ο Γ. Τράγκας στο περιοδικό Spiegel

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Spiegel, ο Γιώργος Τράγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος καυτηρίασε την πολιτική επικαιρότητα, μίλησε για την κατάσταση στην ελληνική οικονομία και τις τραγικές εξελίξεις των τελευταίων 24ωρων.

Δέχτηκε πληθώρα ερωτημάτων για το εάν η χώρα μας θα χρεοκοπήσει, ενώ οι γερμανοί συνάδελφοι του, του ζήτησαν να σχολιάσει εκτενώς τα τεκταινόμενα τόσο την ελληνική οικονομία, όσο και στην παγκόσμια. Οι δημοσιογράφοι του μεγαλύτερου σε κυκλοφορία περιοδικού στη Γερμανία, εμφανίστηκαν ενημερωμένοι για την επαγγελματική πορεία του Γιώργου Τράγκα, θυμίζοντας περιστατικά όπως το μποϋκοτάζ σε ολλανδικά και γερμανικά προϊόντα και αποπειράθηκαν να τον «στριμώξουν».

Ο Γιώργος Τράγκας όμως, παίρνοντας τη σκυτάλη, δεν «παγιδεύτηκε» στο επικοινωνιακό τους τρικ, αλλά αντιθέτως μίλησε επί της ουσίας για τις ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων, που οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή της κατάσταση.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στις προκλητικές δηλώσεις των Ευρωπαίων σε ότι αφορά την Ελλάδα, ενώ μίλησε και για τα αμφιλεγόμενα πρωτοσέλιδα του γερμανικού περιοδικού, που το τελευταίο διάστημα απασχολούν την επικαιρότητα. Η συνέντευξη θα δημοσιοποιηθεί στα τέλη της επόμενης εβδομάδας, και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr