Αρχική | Τουρισμός | Επιτροπή διαχείρισης κρίσεων στον ΕΟΤ

Επιτροπή διαχείρισης κρίσεων στον ΕΟΤ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Επιτροπή διαχείρισης κρίσεων στον ΕΟΤ

Τη συγκρότηση ειδικής επιτροπής διαχείρισης κρίσεων, της οποίας θα προΐσταται ο πρόεδρος του ΕΟΤ, αποφάσισε, μεταξύ άλλων, το ΔΣ του οργανισμού, μετά από έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, με στόχο την αντιμετώπιση της κρίσης που κορυφώνεται και στον τομέα του τουρισμού.

Υπό τη σκιά των επεισοδίων που συνέβησαν χθες και των ταξιδιωτικών οδηγιών που εξέδωσαν ξένες χώρες, αποφασίστηκε: η σύσταση της ειδικής επιτροπής, η ενεργοποίηση των γραφείων εξωτερικού, όπου σε συνεργασία με τις ελληνικές διπλωματικές Αρχές θα παρακολουθούν την κατάσταση αναφορικά με τις κρατήσεις και την εικόνα του τουριστικού προϊόντος, η κατάθεση πρότασης προς το υπουργείο για την εύρεση πόρων, προκειμένου να αποπληρωθούν σταδιακά τα χρέη σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ και η ενίσχυση της ενεργητικής παρακολούθησης και ενημέρωσης των ελληνικών και διεθνών ΜΜΕ.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr