Αρχική | Πολιτική | Η επιλογή Σαμαρά να «πάει με το ρεύμα»

Η επιλογή Σαμαρά να «πάει με το ρεύμα»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η επιλογή Σαμαρά να «πάει με το ρεύμα»

Το ξεκάθαρο όχι Σαμαρά, που δεν ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε έκπληξη, όχι μόνο στους πολιτικούς αναλυτές αλλά και σε μία μερίδα ψηφοφόρων της ΝΔ. Ο πρόεδρος της ΝΔ, ερμηνεύοντας το λαϊκό αίσθημα, το οποίο όμως δεν έχει δυνατότητες καθημερινής μαζικής έκφρασης, επέλεξε να «πάει με το ρεύμα»

Ο κ Σαμαράς, με το «όχι» στα μέτρα, αφενός εκφράζει πλήρως τη διαφωνία του «για την πολιτική που μας οδήγησε ως εδώ και την κυβερνητική οικονομική στρατηγική αντιμετώπισης της κρίσης» και αφετέρου δεν αποδέχεται τις κυβερνητικές κατηγορίες, ότι η 6ετία της διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία είναι η αιτία του κακού.

Ακόμα, με τη θέση που πήρε, τίθεται απέναντι στο σύνολο των κεντροδεξιών ευρωπαϊκών κομμάτων (Λαϊκό κόμμα) που μετ'  επιτάσεως ζήτησαν και έλαβαν από την Αθήνα το πακέτο των σκληρών μέτρων.

Η επιλογή του διευκολύνθηκε τα πλείστα, αφού δεν χρειάζεται να ψηφιστούν τα μέτρα από την ΝΔ, για περάσουν από τη Βουλή. Ο χρόνος θα δείξει αν η στάση του αποτελεί σημάδι ενός ηγέτη με προοπτικές, ή ενός ακόμα πολιτικού, που δεν αντέχει τις δύσκολες αποφάσεις.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr