Αρχική | Πολιτική | Ευρώπη | Τελειώνουν οι προεκλογικές τους εκστρατείες

Τελειώνουν οι προεκλογικές τους εκστρατείες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Αυλαία ρίχνουν σήμερα στις προεκλογικές τους εκστρατείες οι τρεις διεκδικητές του πρωθυπουργικού χρίσματος στη Μ. Βρετανία. Ο Εργατικός Gordon Brown, o Συντηρητικός David Cameron και ο Φιλελεύθερος Nick Clegg, έπειτα από τέσσερις εβδομάδες και τρεις τηλεοπτικές τηλεμαχίες, αναμένουν την κρίση του βρετανικού λαού για το ποιος είναι ο καταλληλότερος να κυβερνήσει τη «Γηραιά Αλβιόνα».

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, o Cameron θα κλείσει την προεκλογική περιοδεία του στην επαρχία Whitney Constituency. Περίπου 240 χλμ. νοτιότερα, στο Manchester, ο νυν πρωθυπουργός και ηγέτης των Εργατικών θα προσπαθήσει να πείσει τους πολίτες να του δώσουν «ψήφο εμπιστοσύνης», ανανεώνοντας για δεύτερη φορά τη θητεία του στο νούμερο 10 της Downing Street.

Τέλος, ο ρυθμιστής των φετινών εκλογών, ο Nick Clegg, θα μιλήσει σε εργάτες στο Sheffield, από τους οποίους αναμένεται ότι θα ζητήσει να καταδικάσουν την πολιτική του Gordon Brown αλλά και να αποκόψουν τη δυναμική πορεία των «Torries».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr