Αρχική | Αθλητικά | Ο Ολυμπιακός έχει βάλει πλώρη για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει πλώρη για το Τσάμπιονς Λιγκ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Ολυμπιακός έχει βάλει πλώρη για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει πλώρη για το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι συμπληγάδες πέτρες ονομάζονται «ΠΑΟΚ» και «Τούμπα», ενώ αποτελούν το μεγαλύτερο εμπόδιο στο δρόμο προς τη διοργάνωση της επόμενης περιόδου και στα μεγάλα πριμ των ποδοσφαιριστών.

Τα δύο παιχνίδια με τον «Δικέφαλο του Βορρά» αποτελούν κριτήριο -σε κάθε επίπεδο- για τους «ερυθρόλευκους», αλλά ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν έχει λίγα προβλήματα. Η επιστροφή του Τοροσίδη από τον τραυματισμό του είναι το ευχάριστο νέο για τον τεχνικό της ομάδας του Πειραιά, που υπολογίζει επίσης στον Στολτίδη. Ο Γκαλίτσιος θα εκτίσει κόντρα στον Αρη τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής του, αλλά η εικόνα του Ολυμπιακού εκτός έδρας είναι εκείνη που προκαλεί πονοκέφαλο στον τεχνικό των «ερυθρόλευκων».

Ο Μπάντοβιτς προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει τον Μήτρογλου αντί του Ντάρμπισιρ στην επίθεση της ομάδας, ενώ το ερώτημα παραμένει στο θέμα του Ντάτολο. Ο Αργεντινός δύσκολα θα παίξει σε δεύτερο συνεχές ματς ως βασικός, παρ’ ότι έδειξε όρεξη εναντίον της ΑΕΚ. Ακόμα ένας προβληματισμός του προπονητή του Ολυμπιακού είναι τα αμυντικά κενά, που δεν έκλεισαν ούτε με την επιστροφή του Ντουντού. Μπορεί ο Βραζιλιάνος (συμπλήρωσε επτά κίτρινες και θα λείψει σε δύο ματς, ενώ την ποινή ενός ματς πρέπει να εκτίσουν οι Λούα Λούα και Ζεβλάκοφ) να έκανε πολύ καλό παιχνίδι, όμως δεν είναι δυνατόν να κλείνει τις τρύπες από τη φυσική του θέση μέχρι μπροστά από την εστία.

Μοιραία, η αμυντική τετράδα είναι υπόλογη για το γεγονός ότι γίνονται εύκολες φάσεις μπροστά από τον Νικοπολίδη, που άλλες φορές περνούν ανώδυνα, αλλά σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να στοιχίσουν. Στην Τούμπα η πίεση από τους παίκτες του ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι μεγάλη και οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να κλείσουν τις τρύπες όσο το δυνατόν συντομότερα, ιδιαίτερα από τα άκρα, που αποτελούν την επιθετική δύναμη της ομάδας της Θεσσαλονίκης.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
1.00
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr