Αρχική | Κόσμος | Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πλημμύρες

Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πλημμύρες

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πλημμύρες

Τουλάχιστον είκοσι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τους τυφώνες και τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στις νοτιοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, ενώ εκατοντάδες κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους.

Στην πολιτεία του Μισισίπι,  εξ αιτίας των τυφώνων τουλάχιστον δεκαπέντε άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Στην πολιτεία του Κεντάκι, ο κυβερνήτης, Στιβ Μπεσίαρ, επιβεβαίωσε το θάνατο τεσσάρων ατόμων, λόγω της καταρρακτώδους βροχής, ενώ κήρυξε την πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και ζήτησε τη βοήθεια της κεντρικής κυβέρνησης.

Τουλάχιστον έντεκα άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πλημμύρες που προκάλεσαν οι καταρρακτώδεις βροχές στην πολιτεία Τενεσί, ενώ εκατοντάδες κάτοικοι αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, σύμφωνα με την εφημερίδα The Nashville Tennessean.

Η αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί τις ερχόμενες ημέρες, με τον κίνδυνο εφ' εξής να υπερχειλίσουν οι ποταμοί, γεγονός που θα προκαλέσει ζημιές ανυπολόγιστης αξίας.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr