Αρχική | Επιχειρήσεις | Ασπίς Πρόνοια: Στο σκαμνί για κακούργημα ο Π. Ψωμιάδης

Ασπίς Πρόνοια: Στο σκαμνί για κακούργημα ο Π. Ψωμιάδης

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ασπίς Πρόνοια: Στο σκαμνί για κακούργημα ο Π. Ψωμιάδης

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων θα καθίσει  ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια Παύλος Ψωμιάδης, καθώς παραπέμπεται σε δίκη για πλαστογραφία σε βαθμό κακουργήματος, μετά από βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.

Ο Π. Ψωμιάδης κατηγορείται για πλαστογραφία με χρήση , κατηγορία που αφορά την προσκόμιση πλαστής εγγυητικής επιστολής ύψους 500 εκατ. ευρώ για να αποφύγει την αναστολή λειτουργίας των εταιρειών του.

Η επίμαχη (πλαστή) επιστολή είχε προσκομιστεί από τον κατηγορούμενο στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης προκειμένου να καλυφθεί άνοιγμα που εμφάνιζε η «Ασπις – Πρόνοια» και να της επιτραπεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το βούλευμα διατηρείται η χρηματική εγγύηση ύψους 100.000 ευρώ που επιβλήθηκε στον επιχειρηματία από τον ανακριτή, καθώς και ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης της εξόδου του από την χώρα.

Νωρίτερα, ζημιωθέντες ασφαλισμένοι και επενδυτές κατέλαβαν για δύο ώρες τα γραφεία της «Ασπίς – Πρόνοια», επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr