Αρχική | Πολιτική | Ευρώπη | Τελειωτικό χτύπημα στον Γκ. Μπράουν από τους Financial Times

Τελειωτικό χτύπημα στον Γκ. Μπράουν από τους Financial Times

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ψήφο στους Συντηρητικούς δίνουν οι Financial Times, δύο ημέρες πριν από τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών στη Βρετανία. Η εφημερίδα, αν και εξέφρασε ανησυχίες για την «εχθρότητα» των Τόρις απέναντι στην Ευρώπη και την απειρία της ομάδας του Ντέιβιντ Κάμερον, κατέληξε ωστόσο στο συμπέρασμα ότι το κόμμα είναι το καταλληλότερο για να αναλάβει την εξουσία.

«Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βρετανία είναι τρομακτικά -τα χειρότερα που έχει αντιμετωπίσει η χώρα από τη δεκαετία του 1970. Δεν είναι (οι Συντηρητικοί) η τέλεια επιλογή, όμως τα ένστικτά τους είναι τα σωστά. Τα δημοσιονομικά σχέδιά τους, μολονότι ασαφή, υποδηλώνουν ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν για να περιορίσουν το κράτος» σημειώνει σε άρθρο της η εφημερίδα.

«Μετά από 13 χρόνια οι Εργατικοί χρειάζονται μια περίοδο στην αντιπολίτευση για να ανανεωθούν» υπογραμμίζεται.

 Όσον αφορά τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες -ο ηγέτης των οποίων, Νικ Κλεγκ, αύξησε εντυπωσιακά τη δημοτικότητά τους στις πρόσφατες τηλεοπτικές μονομαχίες- η εφημερίδα χαρακτήρισε «ελκυστικές» τις προτάσεις τους όσον αφορά τις πολιτικές ελευθερίες και τις μεταρρυθμίσεις, αλλά τονίζει ότι δεν πείστηκε από την πολιτική τους για την οικονομία.

 








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr