Αρχική | Πολιτική | Σοβαρό πρόβλημα για τον Α. Σαμαρά

Σοβαρό πρόβλημα για τον Α. Σαμαρά

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σοβαρό πρόβλημα για τον Α. Σαμαρά

Η Ν.Δ. εξακολουθεί να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της για την τελική στάση του κόμματος κατά την ψηφοφορία στη Βουλή σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής.

Τον γόρδιο δεσμό καλείται να λύσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που όχι μόνον δέχεται αντιφατικές εισηγήσεις, αλλά είναι αντιμέτωπος με ένα νέο εσωκομματικό μέτωπο.

Αν πει “ναι” στα μέτρα, θα θεωρηθεί ως “συνυπεύθυνος” και θα έλθει σε σύγκρουση με τους βουλευτές της λεγόμενης “λαϊκής δεξιάς” που θέλουν τη ΝΔ να καταψηφίζει. Ήδη ο Π. Καμμένος σε πρωινή εκπομπή, δήλωσε ότι θα τα καταψηφίσει τα νέα μέτρα , ειδάλλως σκέφτεται να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα.

Αν πει “όχι” στη συμφωνία, θα πρέπει να εξηγήσει τι θα συνέβαινε αν τον επόμενο μήνα οι συνταξιούχοι και οι υπάλληλοι δεν έβρισκαν ούτε ευρώ στον λογαριασμό τους, χωρίς τον δανεισμό των 110 δισ.

Επιπλέον πολλά στελέχη όπως η Ντόρα Μπακογιάννη και άλλοι, τάσσονται ήδη επισήμως ή ημιεπισήμως υπέρ της “υπεύθυνης” στάσης, δηλαδή της υπερψήφισης τουλάχιστον επί της αρχής της συμφωνίας.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr