Αρχική | Οικονομία | Κόσμος | Οι ισχυροί του κόσμου στηρίζουν την Ελλάδα

Οι ισχυροί του κόσμου στηρίζουν την Ελλάδα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Τα δημοσιονομικά μέτρα που έλαβε η Ελλάδα αξίζουν της συμπαράστασης της διεθνούς κοινότητας. Αυτό δηλώνουν με κοινό τους ανακοινωθέν, από την Οτάβα του Καναδά, πέντε κράτη-μέλη της Ομάδας των G-20, εκφράζοντας ευθέως την υποστήριξή τους στο σχέδιο δημοσιονομικών μέτρων που ανακοίνωσε η Ελλάδα.

Οι πέντε, που καλούν τη διεθνή κοινότητα να συμπαρασταθεί στην Ελλάδα, είναι η Νότια Κορέα, ο Καναδάς, οι ΗΠΑ, η Γαλλία και η Μεγάλη Βρετανία.

«Είμαστε ικανοποιημένοι για τον στιβαρό οικονομικό πρόγραμμα που είναι έτοιμη να εφαρμόσει η Ελλάδα με την οικονομική βοήθεια των μελών της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ», αναφέρουν οι υπουργοί Οικονομικών των πέντε αυτών χωρών σε κοινό ανακοινωθέν τους από την Οτάβα.

«Η αποφασιστική και ομοιόμορφη εφαρμογή του προγράμματος από την ελληνική πλευρά, παράλληλα με την έκτακτη βοήθεια των μελών της Ευρωζώνης και του ΔΝΤ, θα συμβάλει στην αποκατάσταση της οικονομικής σταθερότητας στην Ελλάδα και θα ωφελήσει την αξιοπιστία των αγορών», τονίζουν οι πέντε υπουργοί.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr