Αρχική | Ελλάδα | Mήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά Κωνσταντόπουλου υπέβαλε ο Κούγιας

Mήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά Κωνσταντόπουλου υπέβαλε ο Κούγιας

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Mήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά Κωνσταντόπουλου υπέβαλε ο Κούγιας

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και παραβίαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων υπέβαλε ο Αλέξης Κούγιας σε βάρος του Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Όπως ανέφερε ο συνήγορος του Επαμεινώνδα Κορκονέα, τη Δευτέρα, στη δίκη που συνεχίζεται στην Άμφισσα «η πολιτική αγωγή δημοσιοποίησε σκόπιμα στο δικαστήριο αντίγραφο της ανακοίνωσης του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, σχετικά με κλήση μου για εξηγήσεις».

«Η ανακοίνωση χρησιμοποιήθηκε από την πολιτική αγωγή για τη δυσφήμισή μου στο δικαστήριο. Ο ΔΣΑ εξέδωσε μια παράνομη ανακοίνωση, χωρίς νομικό έρεισμα», πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Από την πλευρά του, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος υποστήριξε ότι «το δικαστήριο ξέρει τι λέγεται και κρίνει. Εμάς μας ενδιαφέρει η πρόοδος της δίκης».

Το δικαστήριο, ύστερα από πρόταση του εισαγγελέα Χαρ. Λακαφώση, αποφάσισε τη διαβίβαση των πρακτικών της δίκης στον εισαγγελέα Άμφισσας, ώστε να διερευνηθούν τυχόν αδικήματα.

Η δίκη στην Άμφισσα συνεχίζεται σήμερα, με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του Δημ. Πούλιου, συναδέλφου των δύο ειδικών φρουρών, Επαμεινώνδα Κορκονέα και Βασίλη Σαραλιώτη, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr