Αρχική | Ελλάδα | Τα αποτελέσματα της Α1 Μπάσκετ: Βγήκε η τελική τετράδα

Τα αποτελέσματα της Α1 Μπάσκετ: Βγήκε η τελική τετράδα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τα αποτελέσματα της Α1 Μπάσκετ: Βγήκε η τελική τετράδα

Χωρίς να χρειαστούν τρίτοι αγώνες στην προημιτελική φάση των πλέι οφ, προέκυψαν ήδη τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών της Α1 Μπάσκετ, που δεν είναι άλλα από αυτά του Παναθηναϊκού με τον Πανελλήνιο και του Ολυμπιακού με το Μαρούσι.

Στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός «διέλυσε» τον Πανιώνιο με 107-59 σε έναν αγώνα που όμως στιγματίστηκε από θλιβερά επεισόδια, που οδήγησαν  στην εκκένωση του κλειστού γυμναστηρίου της Νέας Σμύρνης και την διακοπή της τηλεοπτικής μετάδοσης του Σκάι. Ο αγώνας ξεκίνησε με 15λεπτη καθυστέρηση λόγω αντικειμένων που πετούσαν οι οπαδοί του Πανιωνίου και διακόπηκε για περίπου 40 λεπτά. Τα δεκάλεπτα: 18-24, 28-46, 44-82, 59-107.

Στα ημιτελικά ο ΠαναθηναΙκός θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο, που χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, πέτυχε την δεύτερη σερί νίκη του επί του ΠΑΟΚ στην θεσσαλονίκη. Τα δεκάλεπτα: 21-27, 42-37, 52-56, 66-80.

Επίσης στην Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα σε βάρος του Αρη από το Αλεξάνδρειο, έχοντας έναν εκπληκτικό Τζος Τσίλντρες στην σύνθεσή του. Η ομάδα του Πειραιά πέρασε έτσι ξεκούραστα στα ημιτελικά και ετοιμάζεται για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο Παρίσι, στα τέλη της εβδομάδας. Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης: 24-15, 43-36, 57-60, 75-85

Στα ημιτελικά, οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας το Μαρούσι, που επικράτησε με το εντυπωσιακό 72-87 του Κολοσσού στην Ρόδο και έγινε η τέταρτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην τετράδα. Τα δεκάλεπτα αυτής της αναμέτρησης: 18-21, 41-49, 58-60, 72-87.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr