Αρχική | Ελλάδα | Σε αργία γιατρός του «Γ. Γεννηματάς» για «φακελάκι»

Σε αργία γιατρός του «Γ. Γεννηματάς» για «φακελάκι»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Σε αργία γιατρός του «Γ. Γεννηματάς» για «φακελάκι»

Σε αργία τέθηκε με απόφαση της υπουργού Υγείας Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου, και κατόπιν εισήγησης του υπηρεσιακού συμβουλίου των ιατρών ΕΣΥ, γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς», η οποία είχε συλληφθεί και παραπεμφθεί για χρηματισμό.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας ύστερα από καταγγελία που έκανε ζευγάρι ότι η συγκεκριμένη γιατρός τους ζήτησε 1.000 ευρώ με απόδειξη ή 800 ευρώ χωρίς απόδειξη για εξειδικευμένη εξέταση η οποία, όπως τους βεβαίωνε ψευδώς, γινόταν στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Βάσει των καταγγελιών, η γιατρός με τον ίδιο τρόπο είχε εξαπατήσει και είχε εισπράξει 1.800 ευρώ από άλλον ασθενή.

Σημειώνεται πως πριν από λίγες ημέρες σε αργία τέθηκαν ακόμα δύο γιατροί -μία γιατρός στο νοσοκομείο Θριάσιο και ένας συνάδελφός της στο Ασκληπιείο Βούλας-, οι οποίοι είχαν κατηγορηθεί ότι πήραν «φακελάκι».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr