Αρχική | Αθλητικά | Στην πρώτη θέση ο ΠΑΟΚ με το 2-0 επί του Άρη

Στην πρώτη θέση ο ΠΑΟΚ με το 2-0 επί του Άρη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Στην πρώτη θέση ο ΠΑΟΚ με το 2-0 επί του Άρη

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ της Super League έμεινε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε στην «Τούμπα» 2-0 του Άρη και ανέβηκε στους 7 βαθμούς, όσους έχει και ο Ολυμπιακός.

Στο 26’ ο Βλάνταν Ίβιτς με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ το 2-0 σημείωσε στο 36’ ο Μίρκο Σαβίνι. Πλέον, την Τετάρτη οι δύο ομάδες (ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός) κοντράρονται στην Τούμπα στο ματς της τρίτης αγωνιστικής. Από την άλλη ο Άρης έμεινε στους 3 βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ μετέτρεψε το πρώτο ημίχρονο σε ένα επιθετικό του μονόλογο και από τα πρώτα λεπτά προσπάθησε να ανοίξει το σκορ.
Στο 3’ ο Γκαρσία επιχείρησε με εκτέλεση φάουλ να σκοράρει, αλλά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Ο Άρης δεν μπόρεσε να αντισταθεί και έτσι βρέθηκε γρήγορα να χάνει.
Στο 26ο λεπτό μετά από σέντρα ακριβείας του Βιεϊρίνια, ο Ίβιτς με πλασέ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 36ο λεπτό, ο Σορλέν έκανε το γέμισμα από αριστερά, ο Ίβιτς βρήκε με το κεφάλι την μπάλα και ήταν η σειρά του Σαβίνι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος αρκέστηκε στο να κρατήσει το σκορ και έτσι έφτασε στη νίκη με 2-0, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερα προβλήματα.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr