Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Εταιρεία δημοσίων σχέσεων θα προσλάβει η ελληνική κυβέρνηση

Εταιρεία δημοσίων σχέσεων θα προσλάβει η ελληνική κυβέρνηση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Εταιρεία δημοσίων σχέσεων θα προσλάβει η ελληνική κυβέρνηση

Μια διεθνή εταιρεία δημοσίων σχέσεων αναζητά να προσλάβει η ελληνική κυβέρνηση, προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα της Ελλάδας στον ξένο οικονομικό Τύπο, σύμφωνα με πληροφορίες του Bloomberg.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, επαφές έχουν γίνει με τις εταιρείες Maitland Consultancy και Brunswick Group.

«Ποτέ δεν είναι αργά για να κάνει κανείς διαχείριση της ζημιάς», δηλώνει στο Bloomberg ο Richard Dukas, διευθύνων σύμβουλος της νεοϋορκέζικης Dukas Public Relations. «Η Ελλάδα έχει προφανώς πρόβλημα και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνει είναι να κρυφτεί κάτω από μια πέτρα».

Μάλιστα, αποκαλύπτεται ότι ο Γ. Παπακωνσταντίνου είχε προγραμματίσει ταξίδι στη Νέα Υόρκη την περασμένη εβδομάδα, όταν επισκέφτηκε τις ΗΠΑ προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο του ΔΝΤ, στην Ουάσιγκτον. Στη Νέα Υόρκη θα συναντούσε κάποιες από τις υποψήφιες εταιρείες δημοσίων σχέσεων. Όμως, το σχέδιο «πάγωσε» όταν η κρίση εντάθηκε.

Ένας από τους στόχους μιας τέτοιας καμπάνιας δημοσίων σχέσεων θα ήταν η βελτίωση του κλίματος που επικρατεί στη Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τέτοιου είδους κινήσεις είναι συνηθισμένες όταν μια χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με κάποια κρίση.

Η εταιρεία Fleishman-Hillard εκπροσώπησε αξιωματούχους των κυβερνήσεων ή μέρη των κυβερνήσεων του Άμπου Ντάμπι, των νησιών Κέιμαν, της Αιγύπτου, της Τουρκίας και της Βραζιλίας, μόνο μέσα στο τελευταίο εξάμηνο, όπως δείχνουν τα επίσημα έγγραφα της επιχείρησης.

Η Brunswick εκπροσωπεί το Ντουμπάι και του Άμπου Ντάμπι. Η Hill & Knowlton έχει κάνει δουλειές της Σιέρα Λεόνε, της Σιγκαπούρης και της Σαουδικής Αραβίας.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr