Αρχική | Αθλητικά | Τον παίχτη έκπληξη του πρωταθλήματος παίρνει ο Παναθηναϊκός

Τον παίχτη έκπληξη του πρωταθλήματος παίρνει ο Παναθηναϊκός

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τον παίχτη έκπληξη του πρωταθλήματος παίρνει ο Παναθηναϊκός

Ο διεθνής αμυντικός του Πανιωνίου Γιώργος Τζαβέλας, που ήταν ο παίκτης με τις περισσότερες ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, εν όψει της νέας περιόδου.

Ο 23χρονος αμυντικός, σύμφωνα με πληροφορίες, τα έχει βρει σε όλα με τους «πράσινους» και η εκκρεμότητα που υπάρχει για να φορέσει και επίσημα το τριφύλλι στο στήθος αφορά τη ρήτρα του συμβολαίου του. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός πρέπει να δώσει στον Πανιώνιο το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή κάνοντας χρήση της ρήτρας, ωστόσο οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με στόχο, από την πλευρά των «πράσινων», να έρθουν σε συμφωνία υπό άλλους όρους. Ο Παναθηναϊκός θα προτείνει λιγότερα χρήματα αλλά και ανταλλάγματα σε έμψυχο δυναμικό (μεταξύ των ανταλλαγμάτων θα είναι ο Φίλιππος Δάρλας).

Το θέμα Τζαβέλα πρέπει να θεωρείται πάντως τελειωμένο, καθώς ο Νίκος Νιόπλιας, που όλα δείχνουν ότι θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία ανεξαρτήτως των διοικητικών εξελίξεων, έχει ανάψει το «πράσινο φως», αφού ξέρει πολύ καλά τον παίκτη από την εποχή που ήταν προπονητής στην Εθνική Ελπίδων. Θα ξεκαθαρίσει πάντως μετά τις διοικητικές εξελίξεις που θα συμπαρασύρουν και την υπόθεση παραμονής ή όχι του τεχνικού διευθυντή Κώστα Αντωνίου. Ο Τζαβέλας προορίζεται για back up του Νίκου Σπυρόπουλου στην αριστερή πλευρά και ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει μια αξιόπιστη λύση.

- Περισσότερους από πενήντα χιλιάδες φιλάθλους περιμένουν οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού στην κυριακάτικη φιέστα του Ολυμπιακού Σταδίου, που θα ξεκινήσει στις 19.00. Το πρόγραμμα περιέχει παιχνίδι διάρκειας σαράντα λεπτών μεταξύ δύο ομάδων all stars και πολλά χάπενινγκ. Ο Δημήτρης Σαραβάκος, που είχε ειδοποιήσει ότι θα απουσιάσει λόγω υποχρεώσεών του, θα δώσει τελικά το παρών. Την απονομή Κυπέλλου του πρωταθλητή Ελλάδας θα κάνει ο Νικόλας Πατέρας, με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας.

- Στο ακουστικό του περιμένει ο Γιόσου Σαριέγκι για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του. Ο Βάσκος αμυντικός θεωρείται πρότυπο επαγγελματία στην Παιανία, δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, αλλά το πιθανότερο είναι να αποχωρήσει χωρίς να δεχτεί πρόταση από την πλευρά των «πράσινων».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr