Αρχική | Επιχειρήσεις | Κόσμος | Toyota: Ανακαλεί 50.000 οχήματα από τις ΗΠΑ

Toyota: Ανακαλεί 50.000 οχήματα από τις ΗΠΑ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία Toyota ανακοίνωσε σήμερα πως ανακαλεί 50.000 μοντέλα τύπου 4Χ4 Sequoia 2003 από τις ΗΠΑ, προκειμένου να βελτιώσει το πρόγραμμα του «ελέγχου σταθεροποίησης» των οχημάτων.

«Η Toyota Motor Sales πρόκειται να προβεί σε μία εθελούσια προληπτική ανάκληση περίπου 50.000 4χ4 Toyota Sequoia που έχουν κυκλοφορήσει από το 2003, προκειμένου να εφαρμόσει το πρόγραμμα ελέγχου της σταθερότητας των οχημάτων», ανακοίνωσε η αυτοκινητοβιομηχανία, η δεύτερη μεγαλύτερη στις ΗΠΑ.

«Εάν τα οχήματα δεν υποβληθούν σε επιδιορθώσεις, το σύστημα σταθεροποίησης του οχήματος ενδέχεται, σε σπάνιες περιπτώσεις, να ενεργοποιηθεί σε χαμηλή ταχύτητα (περίπου 14 χλμ/ώρα) για μερικά δευτερόλεπτα μετά την επανεκκίνηση έπειτα από κάποια στάση, με αποτέλεσμα το όχημα να επιταχύνει πιο απότομα απ’ ότι προβλέπεται», επισημαίνει στο ανακοινωθέν της η εταιρεία.

Η Toyota υπογραμμίζει ότι - λόγω αυτού του προβλήματος - δεν έχουν σημειωθεί ατυχήματα ούτε και έχουν προκύψει τραυματισμοί.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr