Αρχική | Ελλάδα | Η απεργία στα μέσα μεταφοράς. Προβλήματα στο κέντρο

Η απεργία στα μέσα μεταφοράς. Προβλήματα στο κέντρο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Η απεργία στα μέσα μεταφοράς. Προβλήματα στο κέντρο

Έντονα κυκλοφοριακά προβλήματα αναμένεται να προκληθούν στο κέντρο της Αθήνας σήμερα, καθώς οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς προανήγγειλαν εξάωρη στάση εργασίας από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των νέων μέτρων λιτότητας της κυβέρνησης και της απόφασης προσφυγής στο ΔΝΤ, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοτζιά.

Συγκεκριμένα, "χειρόφρενο" τραβούν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ, το Μετρό, ο Ηλεκτρικός Σιδηρόδρομος και το Τραμ. Αδιευκρίνιστο παραμένει ακόμα το ενδεχόμενο για το αν οι εργαζόμενοι στον προαστιακό θα συμμετάσχουν ή όχι στη στάση εργασίας.

Πάντως, το επιβατικό κοινό θα πρέπει να υπολογίσει ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς θα αρχίζουν να αποσύρονται σταδιακά τουλάχιστον μια ώρα πριν από τις 11:0, ενώ η πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται τουλάχιστον μια ώρα μετά τις 17:00 το απόγευμα.

Χωρίς αστικά λεωφορεία θα μείνει αύριο το πρωί και το βράδυ η Θεσσαλονίκη, λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών της πόλης (ΟΑΣΘ) που συμμετέχουν μ’ αυτόν τον τρόπο στην κινητοποίηση που κήρυξε η Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος.

Όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΣΘ, η στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο