Αρχική | Αθλητικά | Τα στημένα ντέρμπι στη Βουλή

Τα στημένα ντέρμπι στη Βουλή

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Τα στημένα ντέρμπι στη Βουλή

Λίστα με 27 ύποπτους αγώνες κατέθεσε στη Βουλή ο Αθανάσιος Πλεύρης, ζητώντας απαντήσεις από την υφυπουργό Άντζελα Γκερέκου.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, στην επίμαχη λίστα περιλαμβάνονται 2 αγώνες της Super League, 3 του κυπέλλου Ελλλάδας και 22 της Β΄ Εθνικής.

Πρόκειται για τους αγώνες Πανθρακικού - ΠΑΣ Γιάννινα (1 - 2) και Πανθρακικού - Πανιωνίου (0 - 1), ενώ οι αγώνες του κυπέλλου είναι Καλλιθέα - Πανθρακικός, Παναργειακός - Ολυμπιακός Βόλου και Αγροτικός Αστέρας - Καβάλα.

Από την πλευρά της, η κα. Γκερέκου τόνισε πως η κυβέρνηση δεν θα δημοσιοποιήσει πληροφορίες όσο διαρκεί η προανάκριση και προανήγγειλε νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση του παράνομου στοιχήματος και του «στησίματος» των παιχνιδιών.

Μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει άρση απορρήτου συνομιλιών, παρακολούθηση τηλεφώνων, άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και προστασία μαρτύρων.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο