Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Συνάντηση Σαμαρά με τους εκπροσώπους της «τρόικας»

Συνάντηση Σαμαρά με τους εκπροσώπους της «τρόικας»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Συνάντηση με το τριμερές κλιμάκιο  (Δ.Ν.Τ. – Ε.Κ.Τ. – Ευρωπαϊκή Επιτροπή) το οποίο βρίσκεται στη χώρα μας είχε το απόγευμα ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης.

Η συνάντηση είχε διάρκεια εβδομήντα λεπτά και μετά από αυτήν δεν έγιναν δηλώσεις. Σε ανεπίσημο σημείωμα όμως (non  paper) της ΝΔ,  επισημαίνεται ότι από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στα εξής σημεία:  

Στην ανάγκη να αποφευχθεί περαιτέρω ύφεση στην Οικονομία, η οποία θα  οδηγήσει σε φαύλο κύκλο εξαιτίας της μείωσης του Α.Ε.Π.
Στις προτάσεις των μέτρων τόνωσης της οικονομικής δραστηριότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στην απασχόληση και στην υπεράσπιση των θέσεων εργασίας.

Στην ανάγκη να διαφυλαχθεί η κοινωνική συνοχή σε μια ανεπτυγμένη Ευρωπαϊκή χώρα, όπως η Ελλάδα, όχι μόνο για τους προφανείς λόγους κοινωνικής ισορροπίας και δικαιοσύνης, αλλά και για λόγους ενίσχυσης της ενεργού ζήτησης.       








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr