Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Αλαβάνος: «Δεν με καλέσατε για να με βρίζετε»

Αλαβάνος: «Δεν με καλέσατε για να με βρίζετε»

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Να απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου ζήτησε την Κυριακή ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος, επιχειρώντας προφανώς μία δυναμική επανεμφάνιση στο πολιτικό προσκήνιο.

Το πρωί ωστόσο, σε τηλεφωνική συνέντευξή του στον Γιώργο Παπαδάκη ο κ. Αλαβάνος είπε ότι μιλούσε μεταφορικά, αν και παραδέχθηκε ότι η δήλωση είναι σκληρή.

Ο κ. Αλαβάνος, ο οποίος δέχεται επικρίσεις για τη δήλωσή του από μεγάλη μερίδα του τύπου, χαρακτήρισε «αυτοκαταστροφικό» το χειρισμό της δημοσιονομικής κρίσης από την κυβέρνηση και ισχυρίστηκε ότι «η κυβέρνηση δεν έχει λαϊκή εντολή».

Αυτή η δεύτερη δήλωση πυροδότησε νέα ένταση στο πλατό και καλεσμένοι του Γιώργου Παπαδάκη θύμισαν στον κ. Αλαβάνο ότι δεν είναι καν βουλευτής και ότι το κυβερνόν κόμμα κέρδισε τις τελευταίες εκλογές με 44%.

Ο Αλέκος Αλαβάνος ζήτησε τότε από τους συνομιλητές του να ακούν καλύτερα το λαό και εισέπραξε από το πάνελ, ότι ο ίδιος δεν είναι ο λαός και αυτό το επιβεβαιώνει και το πόθεν έσχες του.

Κάπου εκεί ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε «δεν με καλέσατε για να με βρίζετε» και έφυγε από τη συζήτηση.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr