Αρχική | Κόσμος | Το "μεγάλο μυστικό". Βίαζαν 7χρονα κοριτσάκια για μία καραμέλα

Το "μεγάλο μυστικό". Βίαζαν 7χρονα κοριτσάκια για μία καραμέλα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Το "μεγάλο μυστικό". Βίαζαν 7χρονα κοριτσάκια για μία καραμέλα

Φρίκη και σοκ δημιουργεί η ανατριχιαστική είδηση από τη γειτονική Τουρκία, που ήρθε στο φως της επικαιρότητας. Ήταν ένα «κοινό» μυστικό στα βάθη της Τουρκίας, που τώρα συγκλονίζει τη κοινή γνώμη.

Ο βιασμός  επτά ανήλικων κοριτσιών ήταν το "μεγάλο μυστικό" έως ότου η "Χουριέτ" αποκαλύψει τη φρικτή αυτή ιστορία που  συγκλονίζει ολόκληρη την χώρα. Μέχρι χθες είχαν συλληφθεί 17 άτομα, 25 τέθηκαν υπό κράτηση και άλλοι 100 ανακρίνονται.

Η ανατριχιαστική ιστορία  αποκαλύφθηκε όταν τα δύο από τα επτά θύματα  αποφάσισαν να μιλήσουν με ένα  σύμβουλο καθοδήγησής. Πρόκειται για τη 14χρονη μαθήτρια του δημοτικού Η.Τ. και η 16χρονη αδελφή της Σ.Τ. Τα δυο κοριτσάκια κατήγγειλαν  ότι ο υποδιευθυντής του σχολειού τους, Φαρετίν Κουζού  τις παρενοχλούσε σεξουαλικά και τις ανάγκαζε  να έχουν σεξουαλική επαφή μαζί του.

Στις 10 Απριλίου η υπόθεση παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη. Ανάμεσα στους  100 που παραπέμφθηκαν, άντρες 17 έως 70 χρόνων βρίσκεται ο υποδιευθυντής του σχολείου, συμμαθητές των κοριτσιών, γνωστοί καταστηματάρχες της επαρχίας , χατζήδες, ένας στρατιωτικός, ένας αστυνομικός...

Για μια καραμελα…

Η H.T και την αδελφή της Σ.T προέρχομαι από μια πολύ φτωχή οικογένεια, καθώς ο πατέρας τους, Mιτάχ T, είναι αχθοφόρος στην αγορά. Έχουν άλλα  πέντε αδέλφια. Το μικρότερο από τα αδέλφια τους είναι μόλις  8  μηνών.

Η μεγαλύτερη αδερφή Σ.T. ανάφερε  ότι είχε πέσει θύμα βιασμού πριν δυο χρόνια όταν ήταν  στην πέμπτη τάξη αλλά από φόβο δεν είπε τίποτα σε κανέναν .

Το νέο διαδόθηκε από στόμα σε στόμα και οι... βιαστές αυξήθηκαν. Η Σ.Τ. σε κανέναν δεν μπορούσε να αρνηθεί. Ύστερα από κάθε βιασμό τής έδιναν τρεις με τέσσερις τουρκικές λίρες  ή μια σοκολάτα ή καραμέλες ή μπισκότα.

Όταν μεγάλωσε η αδελφή της, άρχισαν να έχουν και από αυτήν τις ίδιες απαιτήσεις.  Τα δυο κοριτσάκια αναγκαστήκαν να εγκαταλείπουν πρόωρα το σχολείο.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας  αποκαλύφθηκε ότι ο αριθμός των κοριτσιών που είχαν την ίδια τύχη ήταν μεγαλύτερος. Εκτός από την H.T. και την 16χρονη αδελφή της Σ.Τ. άλλες δυο αδελφές είναι μεταξύ των θυμάτων όλες απόφοιτες του ίδιου σχολείου.

Ο Δρ Μπορεί Γέρ, ένας εμπειρογνώμονας στις  Ψυχικές  και Νευρολογικές Διαταραχές στο Νοσοκομείο Μπακιρκοί  δήλωσε στην Χουριέτ  ότι τα σεξουαλικά εγκλήματα έχουν σταδιακή αύξηση κατά το τελευταίο έτος.

Σε ομιλία του σε συμπόσιο στην Αττάλεια,  ο Γερ είπε ότι υπήρξαν 22.936 θύματα σε περίπου 18.000 υποθέσεις  από το 2006.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο