Αρχική | Ελλάδα | Κλειστή την ερχόμενη Τετάρτη η Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών

Κλειστή την ερχόμενη Τετάρτη η Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κλειστή την ερχόμενη Τετάρτη η Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών

Κλειστή θα παραμείνει την ερχόμενη Τετάρτη, για περίπου δύο ώρες (15:00-17:00) η Νέα Εθνική Οδός Κορίνθου-Πατρών στο τμήμα μεταξύ των Κόμβων Ακράτας και Αιγίου, λόγω εργασιών

Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό.

Την ίδια ημέρα και για μία ώρα περίπου (15:30-16:30) θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία και στην Παλαιά Εθνική Οδό στην περιοχή του κόμβου των Καλαβρύτων.

Σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία προς και από τα Καλάβρυτα, από τις 09:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ πέραν των χρονικών διαστημάτων πλήρους αποκλεισμού, η κυκλοφορία από Αθήνα προς Καλάβρυτα θα γίνεται με παράκαμψη μέσω του Κόμβου του Αιγίου (με αναστροφή) και από Καλάβρυτα προς Πάτρα μέσω του Κόμβου της Ακράτας (με αναστροφή), όπως φαίνεται στο ακόλουθο Σχήμα.

Οι εν λόγω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι απαραίτητες για την εκτέλεση εργασιών κατεδάφισης του δεξιού κλάδου της γέφυρας του Κόμβου Καλαβρύτων-Διακοφτού.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο