Αρχική | Κόσμος | Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου

Έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σημειώθηκε χθες το βράδυ  μπροστά από το αστυνομικό τμήμα στο Νιουταουνχάμιλτον, στην κομητεία Ορμά της Βόρειας Ιρλανδίας.Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο  τραυματισμός  τριών  ανθρώπων.

Όπως έχει γίνει γνωστό οι τρεις τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή και σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ακούστηκε αρκετά χιλιόμετρα μακρυά από το σημείο που σημειώθηκε.

 Όπως μεταδίδει το BBC, νωρίς χθες ακόμη ένας εκρηκτικός μηχανισμός που ήταν τοποθετημένος σε σωλήνα, εξερράγη κοντά σε σπίτι στο Τσέσνατ Χίλλ στην περιοχή Μπράκαβιλ, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα ο στρατός απενεργοποίησε μια βόμβα που επίσης ήταν τοποθετημένη έξω από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο