Αρχική | Ελλάδα | Ποιοι απεργούν Τετάρτη και Πέμπτη

Ποιοι απεργούν Τετάρτη και Πέμπτη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ποιοι απεργούν Τετάρτη και Πέμπτη

Κορυφώνεται ο απεργιακός πυρετός κατά των μέτρων της κυβέρνησης που πλήττουν δημόσιους υπαλλήλους και μικρομεσαίους.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποιεί σήμερα και αύριο, Πέμπτη, 48ωρη πανελλαδική απεργία, καλώντας τους εργαζομένους να υψώσουν το ανάστημά τους και να κατέβουν στους δρόμους. Πανελλαδική απεργία εξήγγειλαν και οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι θα απέχουν από τα καθήκοντά τους σήμερα και αύριο.

Κάλεσμα για 48ωρη απεργία την Τετάρτη και την Πέμπτη απηύθυνε στα μέλη της και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της κυβέρνησης να διαθέσει μόνο το 20% του προϋπολογισμού για τις εφημερίες.

Την Πέμπτη την σκυτάλη παίρνουν οι δημόσιοι υπάλληλοι. Στην απεργία της ΑΔΕΔΥ θα συμμετέχουν και οι καθηγητές, οι οποίοι εξετάζουν παράλληλα το ενδεχόμενο απεργιακών κινητοποιήσεων εν μέσω των πανελλαδικών εξετάσεων.

Εν τω μεταξύ, την αναστολή της 48ωρης απεργίας που είχαν κηρύξει για την Πέμπτη και Παρασκευή αποφάσισαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ώστε να μην προκαλέσουν μεγαλύτερη αναστάτωση στο πρόγραμμα πτήσεων.








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο