Αρχική | Οικονομία | Ξέχασε στο μπαρ το μεγαλύτερο μυστικό της Apple! Βίντεο

Ξέχασε στο μπαρ το μεγαλύτερο μυστικό της Apple! Βίντεο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ξέχασε στο μπαρ το μεγαλύτερο μυστικό της Apple! Βίντεο

Η Apple έχει δημιουργήσει ατελείωτα συστήματα ασφαλείας ώστε να μην διαρρέουν τα νέα της προϊόντα, αλλά εξ αιτία μίας(;)... μπίρας, ένας  προγραμματιστή της ξέχασε σε μπαρ το πρότυπο του νέου iPhone 4G !

Έτσι το τηλέφωνο κατέληξε στα χέρια του τεχνολογικού blog Gizmodo, το οποίο δημοσίευσε πρώτο σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το καινούργιο iPhone, αφού βρέθηκε να έχει στα χέρια του τη συσκευή που δεν έχει παρουσιαστεί επισήμως.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, τη νύχτα της 18ης Μαρτίου, ο ταλαντούχος 27χρονος προγραμματιστής και εργαζόμενος της Apple Gray Powell, απολάμβανε τις μπύρες του στο μπαρ "Gourmet Haus Staudt", στην πόλη Redwood (Καλιφόρνια) όπου βρίσκονται και τα γραφεία της εταιρείας.

Είχε μαζί του τη νέα συσκευή, την οποία δοκίμαζε και μάλιστα ανανέωσε και το Status του στο Facebook. Αλλά η μπύρα ήταν εξαιρετική και ο 27χρονος, φεύγοντας από το μπαρ ξέχασε το καινούργιο iPhone!

Δεδομένου της αυστηρής πολιτικής της Apple σχετικά με τις διαρροές ο νεαρός προγραμματιστής και θαυμαστής του αφεντικού της εταιρείας Steve Jobs, έκανε το λάθος της ζωής του.

Ένας μεθυσμένος παρατήρησε τη συσκευή και την έδωσε σε θαμώνα του μπαρ που καθόταν στη διπλανή θέση. Εκείνος το περιεργάστηκε και κατάλαβε ότι δεν επρόκειτο για το iPhone 3GS αλλά για τη νέα συσκευή! Λίγες μέρες αργότερα έφτασε στο Gizmodo, ενώ το γεγονός ότι η Apple έχει επισήμως να της επιστραφεί, αποδεικνύει ότι δεν πρόκειται για κάποιο επικοινωνιακό τρικ του Steve Jobs.

Η Apple απενεργοποίησε αμέσως τη συσκευή, αλλά το Gizmodo.com την επεξεργάστηκε και δοκίμασε τη λειτουργικότητά της.
Όπως φαίνεται και η Apple έχει αλλάξει αρκετά την εμφάνιση του σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το τέταρτης γενιάς iPhone, διαθέτει κάμερα με φλας, οθόνη HD, είναι λεπτότερο από το iPhone 3GS και μεγαλύτερη μπαταρία. Πιθανότατα το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί είναι το iPhone OS 4.0.

Δείτε το βίντεο με το νέο δημιούργημα της Apple








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο