Αρχική | Ελλάδα | Κλειστά αύριο τα περίπτερα Προειδοποιητική απεργία

Κλειστά αύριο τα περίπτερα Προειδοποιητική απεργία

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κλειστά αύριο τα περίπτερα Προειδοποιητική απεργία

Σε 24ωρη προειδοποιητική απεργία προχωρούν αύριο οι περιπτεριούχοι, αντιδρώντας στην αύξηση της φορολογίας των καπνικών προϊόντων, η οποία εκτιμούν ότι έχει πλήξει σημαντικά τον κλάδο.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Μισθωτών Περιπτέρων - Αναπηρικών Κυλικείων και Καπνοπωλών, τα νέα περιθώρια κέρδους δεν επαρκούν πλέον για την επιβίωση των 40.000 σημείων πώλησης καπνικών προϊόντων και των περισσότερων των 100.000 οικογενειών που απασχολούνται σε αυτά.

Βάσει των στοιχείων της ομοσπονδίας, κατόπιν των νέων μέτρων προκύπτει αύξηση των φόρων, που από το 73,5% οδηγείται στο 81,4% (αύξηση κατά 0,74% ανά πακέτο), ενώ μειώνεται το περιθώριο της εταιρείας από 0,51% σε 0,43%, δηλαδή μείωση κατά 0,08% ανά πακέτο. Επιπλέον, αναφέρει η ομοσπονδία, μειώνεται το περιθώριο κέρδους του εμπορίου από 0,34% σε 0,281%, δηλαδή υπάρχει μείωση κατά 0,06% ανά πακέτο.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο