Αρχική | Ελλάδα | "Συμβόλαια θανάτου" με στόχο κατσίκες!

"Συμβόλαια θανάτου" με στόχο κατσίκες!

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
"Συμβόλαια θανάτου" με στόχο κατσίκες!

Τον αδίστακτο επαγγελματία μακελάρη που κλείνει «συμβόλαια θανάτου» και εξολοθρεύει τις... κατσίκες του Ρεθύμνου αναζητούν οι διωκτικές αρχές.
Οσο απίστευτο και αν ακούγεται, αυτό κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου δύο κτηνοτρόφοι οι οποίοι αντίκρισαν τα ζωντανά τους σκοτωμένα με άγριο τρόπο από τις σφαίρες του πληρωμένου... δολοφόνου -όπως ισχυρίζονται- που δρα στην περιοχή του ορεινού Μυλοπόταμου.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών υπέβαλε μήνυση σε βάρος συγχωριανού του, ο οποίος φέρεται να πλήρωσε ένα σεβαστό ποσό στον κακοποιό για να σκοτώσει τις κατσίκες.
Αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο είδαν ιδίοις όμμασιν τα ζώα νεκρά και μέσα σε λίμνη αίματος, ενώ περισυνέλεξαν και κάλυκες από πυροβόλο όπλο.

Μάλιστα, εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή και επιφύλαξη την καταγγελία, καθώς ο φερόμενος ως θύμα της υπόθεσης είχε διαφορές με τον φερόμενο ως ηθικό αυτουργό, ο οποίος εξετάστηκε, αλλά εναντίον του δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που οι αστυνομικοί της περιοχής αντιμετωπίζουν τέτοια περίπτωση, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και στο παρελθόν, όταν πάλι υπήρχε καταγγελία για πληρωμένο δολοφόνο που δολοφονούσε… κατσίκες!

Το περιστατικό έχει αναστατώσει και τους υπόλοιπους κτηνοτρόφους του νομού, οι οποίοι φοβούνται ότι κάποια στιγμή ίσως έρθει η σειρά των δικών τους κοπαδιών.

Espresso






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο