Αρχική | Οικονομία | Παπακωνσταντίνου: Όλα έτοιμα για να πάρουμε το Δάνειο

Παπακωνσταντίνου: Όλα έτοιμα για να πάρουμε το Δάνειο

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Παπακωνσταντίνου: Όλα έτοιμα για να πάρουμε το Δάνειο

«Η Ελλάδα δεν έχει ζητήσει μέχρι στιγμής την βοήθεια, αλλά αν χρειαστεί όλα είναι έτοιμα», είπε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, στα πλαίσια του συμβουλίου του Ecofin που πραγματοποιείται στη Μαδρίτη, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο προσφυγής της χώρας μας στο ΔΝΤ.

Ο υπουργός Οικονομικών ενημέρωσε ότι  δεν έγινε συζήτηση για την δημοσιονομική κατάσταση της Ελλάδας στο συμβούλιο του Ecofin, αλλά κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Eurogroup.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου περιέγραψε την κατάσταση της χώρας μας στα υπόλοιπα μέλη του συνεδρίου, όπως είπε στην συνέντευξη, εξηγώντας λεπτομερώς τις αλλαγές που έχουν δρομολογηθεί σε ασφαλιστικό, φορολογικό και στο «άνοιγμα» των κλειστών επαγγελμάτων, ενώ ενημέρωσε τους ομολόγους του για την επιστολή που απέστειλε πριν λίγες μέρες στο ΔΝΤ, ΕΚΤ και Ε.Ε.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου, μίλησε ακόμα και για την ανταγωνιστικότητα και τις ανισσοροπίες στην ευρωζώνη και παραδέχτηκε ότι η Ελλάδα λόγω του υψηλού ελλείμματος δημιουργεί αρκετά ζητήματα στην Ε.Ε.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο