Αρχική | Αθλητικά | Ελλάδα | Στα ημιτελικά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Στα ημιτελικά Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Τις δεύτερες εκτός έδρας νίκες τους πέτυχαν οι γυναικείες ομάδες βόλει του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού για την προημιτελική φάση των πλέι οφ και ήδη βρίσκονται στην τετράδα που θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 0-3 σετ τον Ηρακλή Κηφισιάς, χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και χωρίς να κουραστεί όπως τρεις μέρες πριν, όταν εντός έδρας ο Ολυμπιακός ίδρωσε να κάμψει την αντίσταση της ομάδας των βορείων προαστίων στο τάι μπρέικ. Τα σετ: 20-25, 23-25, 27-29.

Και ο Παναθηναϊκός, όμως, προκρίθηκε με άνεση στα ημιτελικά διπλασιάζοντας τους... περιπάτους του. Οι πράσινες μετά το 3-0 της περασμένης Τρίτης δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν με το ίδιο σκορ και μέσα στην έδρα της Κερατέας. Τα σετ της αναμέτρησης: 20-25, 21-25, 14-25

Στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας τον νικητή από το ζευγάρι Πανιωνίου – Πανελληνίου και ο Παναθηναϊκός επίσης με πλεονέκτημα έδρας αυτόν που θα επικρατήσει από το ζευγάρι Ηρακλής – Μαρκόπουλο.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο