Αρχική | Πολιτική | Κατηγορηματικά διέψευσε ο Παναγιωτόπουλος τον Καρατζαφέρη

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Παναγιωτόπουλος τον Καρατζαφέρη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κατηγορηματικά διέψευσε ο Παναγιωτόπουλος τον Καρατζαφέρη

Κατηγορηματικά διέψευσε ο εκπρόσωπος της  ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος ότι ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, συναντήθηκε με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου.

«Τέτοια συνάντηση, όπως την εννοεί ο κ. Καρατζαφέρης, συνάντηση δηλαδή στην οποία να έγινε συζήτηση για το τι θα κάνει ο ένας ή ο άλλος ή να προγραμματίσουν από κοινού κάτι που να αφορά την ΝΔ ή τα υπόλοιπα κόμματα, δεν έχει γίνει. Τώρα αν έχουν συναντηθεί στο διάδρομο της Βουλής, εγώ δεν μπορώ να σας το εγγυηθώ, διότι ειλικρινά δεν παρακολουθώ τα πολιτικά πρόσωπα κατά πόδας. Δεν έχει υπάρξει πάντως καμία τέτοια συνάντηση. Το διαψεύδω κατηγορηματικά» δήλωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος. 

Για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο κομμάτων στις επικείμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ο κ. Παναγιωτόπουλος επανέλαβε πως από τη στιγμή που στις αυτοδιοικητικές εκλογές τον πρώτο λόγο έχουν οι τοπικές κοινωνίες, δεν έχει νόημα τέτοιου είδους συζήτηση.

«Εγώ έκανα πρόταση, εκείνοι καυγά» δήλωσε για το θέμα της συνεργασίας  ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γ. Καρατζαφέρης μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικο σταθμό Θέμα 989.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο