Αρχική | Επιχειρήσεις | Κόσμος | Αργεί να έρθει στη Ευρώπη το iPad

Αργεί να έρθει στη Ευρώπη το iPad

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αργεί να έρθει στη Ευρώπη το iPad

Ένα μήνα περίπου θα καθυστερήσει η διάθεση του iPad στις εκτός ΗΠΑ αγορές, αφού όπως ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία, Apple, η ζήτηση για τη συσκευή στις ΗΠΑ ξεπέρασε το αναμενόμενο και ως εκ τούτου δεν είναι δυνατόν να ικανοποιηθεί άμεσα η μεγάλη ζήτηση που υπάρχει ήδη και από τις υπόλοιπες χώρες.

Σε σχετική της ανακοίνωση η Apple αναφέρει: «Αν και παραδώσαμε στα καταστήματα περισσότερα από 500.000 iPad αυτή την πρώτη εβδομάδα (που βγήκε στην αγορά), η ζήτηση είναι πολύ μεγαλύτερη από το αναμενόμενο και χωρίς αμφιβολία θα συνεχίσει να ξεπερνά τους υπολογισμούς μας για πολλές ακόμα εβδομάδες από τη στιγμή που οι καταναλωτές ανακαλύπτουν και πιάνουν στα χέρια τους το iPad.

Μπροστά σε αυτή τη ζήτηση πήραμε την απόφαση να καθυστερήσουμε για ένα μήνα τη διάθεση του iPad στη διεθνή αγορά, δηλαδή μέχρι το τέλος Μαΐου».

Το Μάρτιο η Apple είχε ανακοινώσει ότι όλα τα μοντέλα του iPad θα είναι διαθέσιμα στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, την Ισπανία, την Ελβετία και τη Βρετανία στο τέλος Απριλίου.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο