Αρχική | Πολιτική | Κόντρα Παπανδρέου – Σαμαρά πριν τη συνάντηση

Κόντρα Παπανδρέου – Σαμαρά πριν τη συνάντηση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Κόντρα Παπανδρέου – Σαμαρά πριν τη συνάντηση

Σκληρή αντιπαράθεση σε επίπεδο αρχηγών κομμάτων για το φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή λίγη ώρα πριν την κατά ιδίαν συνάντηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Αντώνης Σαμαράς χαρακτήρισε πρόχειρο, άδικα και αντιαναπτυξιακό το νομοσχέδιο, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανυπαρξία σχεδίου εξόδου της χώρας μας από την κρίση.

Απαντώντας στις επικρίσεις, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι φτάσαμε στο σημείο να φορολογούνται ορισμένοι κλάδοι για πλασματικά εισοδήματα και τόνισε ότι στην πράξη η έννοια της ίσης μεταχείρισης είχε καταργηθεί.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι εδώ και πολλά χρόνια στην Ελλάδα, η εξαίρεση είχε γίνει κανόνας και ο κανόνας εξαίρεση.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με τη σειρά του, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσχωρεί στη βαρβαρότητα του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και με σκληρή γλώσσα επέκρινε το πολιτικό φλερτ της κυβέρνησης με το ΛΑΟΣ, χαρακτηρίζοντάς το ως «παρά φύσιν συμμαχία».

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, από την πλευρά της, έκανε λόγο για αντιλαϊκά μέτρα, ενώ είπε πως, ενώ τόσα χρόνια αυξάνονταν οι έμμεσοι φόροι, πλέον αυξάνονται ραγδαία και οι άμεσοι.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο