Αρχική | Τράπεζες | Ελλάδα | Αποκάλυψη - βόμβα για την διακοπή παρακολούθησης Μαζιώτη

Αποκάλυψη - βόμβα για την διακοπή παρακολούθησης Μαζιώτη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αποκάλυψη - βόμβα για την διακοπή παρακολούθησης Μαζιώτη

Δήλωση-«βόμβα» σχετικά με την διακοπή της παρακολούθησης του συλληφθέντος για την υπόθεση της τρομοκρατίας Νίκου Μαζιώτη έκανε ο πρώην διοικητής της ΕΥΠ και βουλευτής σήμερα του ΛΑΟΣ κ. Κοραντής. Όπως υποστήριξε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα Fm», η εντολή να σταματήσει  η παρακολούθηση δόθηκε επί υπουργίας Πολύδωρα στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης!

Την ίδια στιγμή όμως δημοσιεύματα στον Τύπο (στο «Βήμα αλλά και στην «Καθημερινή») αναφέρουν ότι και όταν ήταν ο Προκόπης Παυλόπουλος υπουργός Εσωτερικών (έχοντας πλέον στην ευθύνη του και τον  τομέα της  δημόσιας τάξης),  δόθηκε αντίστοιχη εντολή,  με στόχο να σταματήσουν τα επεισόδια μετά τα… «Δεκεμβριανά» του 2008. Ο λόγος ήταν ότι η ΕΛΑΣ επεδίωξε μία «σιωπηρή συμφωνία» μαζί του, θεωρώντας πως ο Νίκος Μαζιώτης καθοδηγούσε τις ομάδες που προκάλεσαν τα εκτεταμένα επεισόδια και τους βανδαλισμούς τον Δεκέμβριο του 2008 στην Αθήνα, όπως γράφει το «Βήμα»

Ο κ. Παυλόπουλος πάντως με επιστολή του στην «Καθημερινή»,  διέψευσε κατηγορηματικά αυτό το ενδεχόμενο. Όπως υποστηρίζει,  οι ισχυρισμοί αυτοί «είναι παντελώς αναληθείς και στερούνται στοιχειώδους σοβαρότητας». Η εφημερίδα όμως σε ανταπάντησή της σημειώνει ότι εμμένει στις πληροφορίες της «οι οποίες», όπως αναφέρει, «επιβεβαιώνονται από σειρά τότε αρμοδίων πηγών».








Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο
Ακολουθήστε το hbnews.gr