Αρχική | Αθλητικά | Ελλάδα | Ο Σισέ μιλά για την "τρέλα" στον Παναθηναϊκό

Ο Σισέ μιλά για την "τρέλα" στον Παναθηναϊκό

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Σισέ μιλά για την "τρέλα" στον Παναθηναϊκό

«Έζησα την απόλυτη τρέλα», δηλώνει ο Τζιμπρίλ Σισέ σε γαλλική εφημερίδα αναφερόμενος στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό, ενώ αποκλείει προς το παρόν το ενδεχόμενο μεταγραφής του.

«Είναι η πρώτη φορά που είδα να γίνεται τέτοιο πράγμα στη ζωή μου... Ακόμα δεν  κάναμε την μεγάλη γιορτή γιατί έχουμε μπροστά μας τον τελικό κυπέλλου. Θέλουμε να γιορτάσουμε και τους δύο τίτλους μαζί», λέει ο Γάλλος ποδοσφαιριστής στην εφημερίδα «Equipe».

Ο Σισέ ξεκαθαρίζει πως επόμενος στόχος του είναι το Μουντιάλ, προσθέτοντας πως θα ξεκουραστεί 3 - 4 ημέρες μετά τον τελικό και θα κάνει ατομικό πρόγραμμα με προσωπικό γυμναστή προκειμένου να παραμείνει σε φόρμα.

Ο ίδιος σημειώνει πως στάθηκε στο ύψος των απαιτήσεων σημειώνοντας 23 γκολ στο πρωτάθλημα, ένα στο κύπελλο και πέντε στο Europa League, ενώ τονίζει ότι η μεταγραφή δεν είναι της παρούσης. «Είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα και αυτό το οφείλω στον Παναθηναϊκό», λέει χαρακτηριστικά.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο