Αρχική | Πολιτική | Ο Γ. Παπανδρέου επισήμανε ότι δεν ασχολείται πλέον με τα σπρεντ

Ο Γ. Παπανδρέου επισήμανε ότι δεν ασχολείται πλέον με τα σπρεντ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Γ. Παπανδρέου επισήμανε ότι δεν ασχολείται πλέον με τα σπρεντ

Ικανοποιημένος για το μηχανισμό στήριξης της Ελλάδας δήλωσε από τη Λευκωσία, όπου περιοδεύει, ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ωστόσο ότι αυτά που πρέπει να κάνουμε θα τα κάνουμε, με το μηχανισμό ή χωρίς αυτόν.

Ο Κ. Παπανδρέου δήλωσε ότι η Ελλάδα πέρασε μια ψυχολογική τρομοκρατία από τις αγορές και σημείωσε τι χρειάζεται ψυχραιμία, κάτι το οποίο δίνει ο μηχανισμός στήριξης.

Σε ερώτηση για την πορεία των σπρεντ ο κ. Παπανδρέου επισήμανε ότι δεν ασχολείται πλέον με τα σπρεντ και πρόσθεσε, ότι τώρα πρέπει να ασχοληθούμε με τα επόμενα βήματα της οικονομίας.

Για το μηχανισμό στήριξης ο κ. Παπανδρέου είπε ότι θα αξιολογηθεί αν η Ελλάδα θα τον ενεργοποιήσει, επισημαίνοντας ότι τα σπρεντ είναι μόνο μια παράμετρος αυτής της αξιολόγησης. Ωστόσο δεν έθεσε χρονικά ή άλλα όρια ως προς τη διαδικασία αυτής της αξιολόγησης.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι ο μηχανισμός στήριξης «είναι καρπός όσων κάναμε ως Έλληνες» και τόνισε ότι κατακτήσαμε μια νέα αξιοπιστία.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο