Αρχική | Πολιτική | Ενημέρωση από τον πρωθυπουργό ζητά ο Α. Σαμαράς

Ενημέρωση από τον πρωθυπουργό ζητά ο Α. Σαμαράς

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ενημέρωση από τον πρωθυπουργό ζητά ο Α. Σαμαράς

Ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς  θα ζητήσει από τον πρωθυπουργό Επίσημη ενημέρωση για τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης στην Ελλάδα, πριν τοποθετηθεί η ΝΔ, όπως ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο εκπρόσωπος του κόμματος Π. Παναγιωτόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος, πριν από τις ανακοινώσεις της διάσκεψης του Eurogroup, επισήμανε ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε την κρίση με τις δικές μας δυνάμεις. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε με το “σχέδιο στήριξης” είναι να μη χρειαστεί να το χρησιμοποιήσουμε».

Παράλληλα, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης και των χειρισμών της στο ζήτημα της οικονομίας, λέγοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ απέδειξε ότι δεν είχε σχέδιο για τίποτε. Ούτε όταν κραύγαζε προεκλογικά “λεφτά υπάρχουν” ούτε όταν μετεκλογικά διόγκωνε το έλλειμμα και παρέλυε τη δημόσια διοίκηση και την οικονομία.

Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε σχέδιο για τίποτε, εκτός από ένα: να πλήξει τη ΝΔ! Και προσπαθώντας να πλήξει τη ΝΔ, κατάφερε να μετατρέψει μια ελεγχόμενη κρίση ελλείμματος σε μοναδική κρίση δημόσιου δανεισμού, που έκανε την Ελλάδα “ξεχωριστή περίπτωση” και “αδύνατο κρίκο” της Ευρωζώνης».

Συμπλήρωσε δε δηκτικά ότι «ποτέ στο παρελθόν ελληνική κυβέρνηση δεν κατάφερε να κάνει τόσα πολλά σφάλματα μέσα σε τόσο λίγο χρόνο, για τόσο ανόητους λόγους μικροπολιτικής και με τόσο άμεσα και οδυνηρά αποτελέσματα.

Τέτοια ανικανότητα ανάμεικτη με αλαζονεία, τέτοια διγλωσσία ανάμεικτη με αβουλία, τέτοιες γκάφες ανάμεικτες με αντιφατικά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση τις χειρότερες στιγμές δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ».






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο