Αρχική | Αθλητικά | Στη Β΄ Εθνική ΠΑΣ και Πανθρακικός

Στη Β΄ Εθνική ΠΑΣ και Πανθρακικός

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Στη Β΄ Εθνική ΠΑΣ και Πανθρακικός


Στην Β΄ Εθνική θα αγωνίζονται Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα μετά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής της Super League, ενώ η αγωνία κορυφώνεται για το ποιά θα είναι η τρίτη ομάδα πού θα τους ακολουθήσει.

Στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος θα μάθουμε αν θα υποβιβαστεί ο Λεβαδειακός, που έμεινε στο 0 - 0 με την ΑΕΚ, ή Ξάνθη, που νίκησε 2 - 1 τον Ατρόμητο.

Οι δύο ομάδες είναι μία «ανάσα» μακριά η μία από την άλλη, καθώς τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός και αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Λάρισα (Λεβαδειακός) και τον Ηρακλή (Ξάνθη).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ 0-0

«Εστησε» το... ραντεβού του με την παραμονή στην κατηγορία ο Λεβαδειακός... Οι Βοιωτοί δεν κατάφεραν να κερδίσουν χθες στην έδρα τους την ΑΕΚ (0-0) και σε συνδυασμό με την επικράτηση της Ξάνθης στα Πηγάδια κόντρα στον Ατρόμητο (2-1), κατρακύλησαν στην 14η θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στην β’ κατηγορία... Με άλλα λόγια, πλέον, δεν είναι στο χέρι του η παραμονή του στη Σούπερ Λίγκα, αφού εκτός του ότι θα πρέπει πια να κερδίσουν στη Λάρισα την τελευταία αγωνιστική, θα πρέπει ταυτόχρονα να περιμένουν είτε ισοπαλία της Ξάνθης στο Καυταντζόγλειο για να παίξουν μπαράζ, είτε ήττα της, για να την ξεπεράσουν ξανά... Είναι φανερό λοιπόν, πως ο Λεβαδειακός βρίσκεται στο... καναβάτσο και δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ, κόντρα στα... πονηρά σενάρια που την ήθελαν να αντιμετωπίζει... χαλαρά το ματς, λόγω των οφειλομένων της στον Λεβαδειακό από την περσινή μεταγραφή του Λεονάρντο (...), απέδειξε πως δεν μπαίνει σε τέτοιες λογικές και με «καθαρή» εμφάνιση έδωσε τις απαντήσεις της, «στήνοντας» στο... εκτελεστικό απόσπασμα τους Βοιωτούς...

Πάντως στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, αλλά πότε η ατυχία, πότε οι επεμβάσεις των Σάχα και Βαγιέχο, κράτησαν το 0-0.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Βαγιέχο, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο, Ζησόπουλος, Ταραλίδης (79’ Μπούσι), Γκονζάλες (69’ Σερζίνιο), Μπεγκόνια (65’ Αμπουμπακάρι), Μπάρκογλου, Ναπολεόνι, Αγκάλι.
ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Γεωργέας, Μαϊστόροβιτς, Μανωλάς, Καφές, Γκέντσογλου, Μάκος, Μαντούκα (79’ Μαντούκα), Τζιμπούρ (95’ Χέρσι), Νέμεθ (63’ Λαγός).






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο