Αρχική | Πολιτική | Ελλάδα | Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Θ. Πάγκαλο και στη ΝΔ

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Θ. Πάγκαλο και στη ΝΔ

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο και στη ΝΔ, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο πρώτος από την Ιτέα για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά.

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι άσχετος με την οικονομία. Αυτή είναι η αλήθεια» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, με αφορμή την σκληρή κριτική που έχει ασκήσει ο πρόεδρος της ΝΔ τις τελευταίες ημέρες στην κυβέρνηση για την οικονομία. Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Έκανε λόγο και για «αυθάδεια» του Αντώνη Σαμαρά, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως θα έπρεπε να έχει «το στοιχειώδες ήθος να μην αυθαδιάζει».

Με σκληρούς χαρακτηρισμούς μίλησε και  για τα στελέχη της  Ν.Δ.  λέγοντας μεταξύ άλλων  πως «είναι νούμερα, φαύλοι και ρουσφετολόγοι» και ότι για αυτό το λόγο «ο λαός τους απομάκρυνε με αυτό τον εξευτελιστικό  τρόπο από την κυβέρνηση»!

 Σκληρή ήταν όμως και η απάντηση της ΝΔ στα λεγόμενα Πάγκαλου με δήλωση του εκπροσώπου της κ. Π. Παναγιωτόπουλου. «Ο γνωστός υβριστής κ. Πάγκαλος “ξαναχτύπησε”.

Η σοβαρότητα των περιστάσεων και η κρίση, που διέρχεται η χώρα, επιβάλλουν να συνεχίσουμε να μην ασχολούμεθα μαζί του. Απλώς, επισημαίνουμε το αυτονόητο: ότι δεν είναι ώρα για ύβρεις, αλλά για έργα και πράξεις υπέρ του Ελληνικού λαού. Ο κ. Πάγκαλος, στις ύβρεις, έχει αξιοπρόσεκτες “επιδόσεις”. Στα έργα και στις πράξεις, όμως, δεν τα καταφέρνει καθόλου καλά» τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος.  

 Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης πάντως άνοιξε μέτωπο και με τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα, ο οποίος από  τη  Λιβαδειά χαρακτήρισε την κυβέρνηση «ανεπαρκή» και τα μέλη της «ερασιτέχνες».  «Τα λόγια αυτά θα ήταν ανεύθυνα και θα έκαναν κακό στη χώρα αν λέγονταν από αρχηγό μεγάλου κόμματος με δύναμη στο εξωτερικό» δήλωσε ο κ. Πάγκαλος.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο