Αρχική | Πολιτική | Ολομέτωπη επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση

Ολομέτωπη επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ολομέτωπη επίθεση Σαμαρά στην κυβέρνηση

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς της στην οικονομία εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην σύνοδο της Κεντρικής Επιτροπής.

«Ποτέ μία κυβέρνηση δεν κατάφερε να κάνει τόσα πολλά σφάλματα σε τόσο λίγο χρόνο για τόσο ανόητους λόγους μικροπολιτικής και με τόσο άμεσα και οδυνηρά αποτελέσματα» τόνισε ο κ. Σαμαράς, προσθέτοντας ότι «σήμερα αποδεικνύεται ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είχε σχέδιο για τίποτα εκτός από ένα, να πλήξει τη ΝΔ».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. κατηγόρησε την κυβέρνηση για «ανικανότητα ανάμεικτη με αλαζονεία, διγλωσσία ανάμεικτη με αβουλία, γκάφες ανάμεικτες με αντιφατικά μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση».

Ο κ. Σαμαράς ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία λέει «όχι» σε σκληρότερα μέτρα εξηγώντας ότι «η Ελλάδα δεν αντέχει άλλα μέτρα, ούτε η οικονομία ούτε η κοινωνία και γι αυτό ίσως βρισκόμαστε μπροστά σε μεγάλες μετεξελίξεις» ενώ επανέλαβε ότι η χώρα αντιμετωπίζει την μεγαλύτερη κρίση της που δεν είναι η κρίση του ελλείμματος, είναι κρίση δημόσιου δανεισμού.

Ο αρχηγός της Ν.Δ. δεν παρέλειψε να στείλει και μηνύματα στο εσωτερικό του κόμματός του, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα ανεχθεί την εσωστρέφεια.

Στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής δεν παραβρέθηκε η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ενώ ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής αποχώρησε μετά την ομιλία του κ. Σαμαρά.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής ολοκληρώθηκε, τέλος, με την έγκριση των προτάσεων του κ. Σαμαρά για τις καταστατικές αλλαγές, για τις αλλαγές στην περιφερειακή οργάνωση και για την αλλαγή στον τρόπο εκλογής του προέδρου της ΟΝΝΕΔ.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο