Αρχική | Αθλητικά | Ο Παναθηναϊκός θα πανηγυρίσει τίτλο έπειτα από έξι χρόνια

Ο Παναθηναϊκός θα πανηγυρίσει τίτλο έπειτα από έξι χρόνια

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Παναθηναϊκός θα  πανηγυρίσει τίτλο έπειτα από έξι χρόνια

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να πανηγυρίσει τον πρώτο τίτλο έπειτα από έξι χρόνια, αρκεί αύριο το απόγευμα να μην χάσει στο Ολυμπιακό Στάδιο από τον Ηρακλή. Οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια έχουν βάλει τις... σαμπάνιες στο ψυγείο, ώστε μετά το τέλος του ματς να μεθύσουν από το νέκταρ του πρωταθλήματος! Μαζί και ο κόσμος του «τριφυλλιού», που θα κάνει sold out στο Ολυμπιακό Στάδιο προκειμένου να γιορτάσει τη μεγάλη στιγμή μαζί με τους παίκτες που φέτος πέρασαν από χίλια κύματα πριν φτάσουν στην πηγή.

Ο Νίκος Νιόπλιας πάντως θέλει να τους δει να πίνουν και... νερό, αφού ο ένας βαθμός που δίνει μαθηματικά τον τίτλο φαίνεται εύκολη υπόθεση απέναντι στον Ηρακλή, αλλά αυτό πρέπει να φανεί στο γήπεδο. Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν απογοητευτική και κάτι ανάλογο αύριο ίσως μπλέξει τα πράγματα.

Ο προπονητής των «πράσινων» λοιπόν στρέφεται στον Τζιμπρίλ Σισέ, αφού ο ακριβοπληρωμένος επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι εκείνος που καλείται να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Τα είκοσι δύο γκολ που έχει πετύχει φέτος στο πρωτάθλημα αποδεικνύουν τον λόγο για τον οποίο το «τριφύλλι» ξόδεψε 8 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει χάσει βέβαια τη ρέντα που είχε στην αρχή της σεζόν, αλλά η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια είναι τέτοια που δικαιολογημένα τον έχει κάνει να ρίχνει... στροφές. Μία έμπνευσή του ωστόσο είναι αρκετή να αλλάξει τη ροή ενός αγώνα και αυτό είναι που περιμένει ο Νιόπλιας από τον Σισέ εναντίον του Ηρακλή.

Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα ποντάρει στους Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο στα δύο άκρα της άμυνας, μαζί με τους Βίντρα και Καντέ κεντρικό δίδυμο μπροστά από την εστία του Τζόρβα. Αλλωστε οι επιλογές λιγοστεύουν, καθώς ο Σαριέγκι είναι τιμωρημένος για τα επόμενα δύο ματς. Στο κέντρο υπάρχει πάντα ο προβληματισμός «Καραγκούνης ή Νίνης», με τον δεύτερο να δείχνει ότι έχει ελαφρύ προβάδισμα. Στις άλλες δύο θέσεις είναι αμετακίνητοι οι Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κατσουράνης, ενώ ο Λέτο από αριστερά στην επίθεση και ο Σαλπιγγίδης από δεξιά θα πλαισιώσουν τον Σισέ.

- Το Twitter είναι δημοφιλές στις τάξεις των αθλητών και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα είναι ένας από αυτούς. Ο αστέρας του Παναθηναϊκού χρησιμοποιεί συχνά το συγκεκριμένο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι τυχαίο ότι μετά το ματς με τον Ατρόμητο ενημέρωσε τους θαυμαστές του ότι οι «πράσινοι» βρίσκονται μία ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου. Αύριο το βράδυ λοιπόν ο αρχηγός της εθνικής Βραζιλίας ελπίζει ότι θα είναι σε θέση να επιβεβαιώσει στους 11.000 φίλους που παρακολουθούν τα σχόλιά του ότι η ομάδα του πήρε το πρωτάθλημα.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο