Αρχική | Πολιτική | Μεγαλώνει το χάσμα Ντόρας, Αντώνη

Μεγαλώνει το χάσμα Ντόρας, Αντώνη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Μεγαλώνει το χάσμα Ντόρας, Αντώνη

Ερωτηματικά προκαλεί η νέα ένταση της Ντόρας Μπακογιάννη με τη Ρηγίλλης με αφορμή την απόφαση της πρώην ΥΠΕΞ να απουσιάσει από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ, την Κυριακή, η οποία έχει αντικείμενο την προώθηση των αλλαγών που έχει προτείνει ο πρόεδρος του κόμματος.

Κύκλοι της κ. Μπακογιάννη ανέφεραν σχετικά με την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Κυριακής ότι "κανένας σοβαρός δεν ασχολείται με τη νομή κομματικής ισχύος σε μία περίοδο που η χώρα συγκλονίζεται από την οικονομική κρίση". Πρόσθεσαν ότι η κ. Μπακογιάννη έχει εκφράσει τις απόψεις της για το πως αντιλαμβάνεται την ανανέωση της λειτουργίας του κόμματος και δεν πρόκειται να δώσει άλλοθι σε κανέναν.

Θα εξακολουθήσει να παρεμβαίνει πολιτικά και να μιλά πολιτικά, διότι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για τη Ν.Δ. είναι η διεύρυνση της πολιτικής της επιρροής και όχι η εσωστρέφεια. Γι' αυτό και εκείνη θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις απόψεις της για όλα τα μεγάλα ζητήματα, ώστε να βγει από το "κάδρο" της εσωστρέφειας που τη στέλνουν κάποιοι, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Η αντίδραση της Ρηγίλλης

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος αρνήθηκε να σχολιάσει την πρόθεση της Ντόρας Μπακογιάννη να μην παραστεί στην ΚΕ. "Σχολιάζω δηλώσεις που γίνονται επώνυμα. Δεν σχολιάζω δηλώσεις ανώνυμων κύκλων" δήλωσε.

Αντίδραση ωστόσο υπήρξε από στελέχη της Ρηγίλλης: 

" Η συμμετοχή στις, προγραμματισμένες από καιρό, αυτές διαδικασίες, είναι στοιχειώδης υποχρέωση κάθε στελέχους του κόμματος. Εφόσον, βέβαια, αντιλαμβάνεται πραγματικά την κρίση αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος και θέλει να υπάρξουν ριζικές ανατροπές σε όσα μας οδήγησαν, μέχρι σήμερα, στο τέλμα και την αναποτελεσματικότητα".






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο