Αρχική | Αθλητικά | Μουντιάλ 2010 | Μουντιάλ 2010: Απειλεί με τρομοκρατικό χτύπημα η Αλ Κάιντα

Μουντιάλ 2010: Απειλεί με τρομοκρατικό χτύπημα η Αλ Κάιντα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Ένα παρακλάδι της Αλ Κάιντα με έδρα τη  Νότια Αφρική απειλεί με τρομοκρατικό  χτύπημα στο επερχόμενο Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου.

Πιο Συγκεκριμένα, η τρομοκρατική οργάνωση, με απειλητικό μήνυμα μέσω του διαδικτύου που έφερε στο φως της δημοσιότητας το αμερικανικό δίκτυο CBS, απειλεί για χτύπημα στον αγώνα των ΗΠΑ με την Αγγλία, προειδοποιώντας για εκατοντάδες νεκρούς.

Το μήνυμα των μελών της Αλ Κάιντα αναφέρει κατά γράμμα "Πόσο φανταστικό θα ήταν αν στη διάρκεια του αγώνα των ΗΠΑ με την Αγγλία (12/6), που θα μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση, ένα κατάμεστο στάδιο γινόταν άνω κάτω από την έκρηξη μίας βόμβας και ο αριθμός των νεκρών θα έφτανε τις εκατοντάδες, αν το ήθελε και ο Αλάχ;"

Στη λίστα των στόχων των τρομοκρατών  είναι και οι εθνικές ομάδες της Ιταλίας, της Γαλλίας αλλά της Γερμανίας, των οποίων οι αρχηγοί των κρατών θεωρούνται από τους άραβες σταυροφόροι κατά του Ισλάμ!

Το μήνυμα των τρομοκρατών κλείνει  απευθυνόμενο μάλιστα στον ίδιο τον πρόεδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, τονίζοντας πως οι εκρηκτικοί μηχανισμοί που θα μπουν στο γήπεδο θα είναι αδύνατο να ανιχνευθούν από την ασφάλεια των γηπέδων.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο