Αρχική | Επιχειρήσεις | Ελλάδα | Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς ο Ernst-Jan Stigter

Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Ελλάς ο Ernst-Jan Stigter

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Την ανάληψη της θέσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Microsoft Ελλάς από τον κ. Ernst-Jan Stigter ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft.

Ο κ. Ernst-Jan Stigter θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Ιουλίου, μετακινούμενος από τη Microsoft Ολλανδίας, όπου κατείχε τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή από το 2007.

Ο κ. Vahé Torossian, Αντιπρόεδρος της Microsoft Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, δήλωσε σχετικά: «Με τη διεθνή κρίση να αμβλύνεται, βλέπουμε ήδη αξιοσημείωτη άνοδο στα επίπεδα επενδύσεων σε τεχνολογία, καθώς οι εταιρίες πλέον επιλέγουν να αποφασίζουν έγκαιρα σχετικά με τα πληροφοριακά συστήματα που θα αγοράσουν. Η τοποθέτηση του Ernst-Jan ως επικεφαλής της Microsoft Ελλάς θα ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και άλλων αγορών στις οποίες δραστηριοποιείται η Microsoft στη Δυτική Ευρώπη».

Ο κ. Ernst-Jan Stigter ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Microsoft το 1999 και εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς, αναλαμβάνοντας διαδοχικές θέσεις στον τομέα των Εταιρικών Πωλήσεων, συμπεριλαμβανομένης και της τοποθέτησής του ως Διευθυντή Πωλήσεων Μεγάλων Εταιρικών Πελατών και Δημοσίου Τομέα το 2005. Καθόλη τη διάρκεια της θητείας του ως Εμπορικού Διευθυντή, ο κ. Stigter συνέχισε να στηρίζει την ανάπτυξη της εταιρίας στην Ολλανδία.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο