Αρχική | Πολιτική | Ο Χρυσοχοΐδης εν μία νυκτί διέλυσε την Αντιτρομοκρατική

Ο Χρυσοχοΐδης εν μία νυκτί διέλυσε την Αντιτρομοκρατική

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο Χρυσοχοΐδης εν μία νυκτί διέλυσε την Αντιτρομοκρατική

«Ο Χρυσοχοΐδης μιλούσε για Καμπούλ και εν μία νυκτί διέλυσε την Αντιτρομοκρατική», δήλωσε ο Προκόπης Παυλόπουλος , εξαπολύοντας επίθεση κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη και κάνοντας λόγο για «πολιτική αλαζονείας».

Μιλώντας στην εφημερίδα «Τύπος της Κυριακής», ο πρώην υπουργός Εσωτερικών μιλάει για «αποσύνθεση» σε ό,τι αφορά την τρομοκρατία και την εγκληματικότητα. «Τι έχει να πει τώρα ο κ. Χρυσοχοΐδης που στην αντιπολίτευση με περισσή ευκολία αλλά και επιπολαιότητα περιερχόταν στα ΜΜΕ λέγοντας πως η Αθήνα έχει γίνει δήθεν Καμπούλ;», διερωτήθηκε.

Αναφερόμενος στα εσωκομματικά της ΝΔ, ο κ. Παυλόπουλος υπογράμμισε πως δεν μπαίνει στη λογική των εσωκομματικών τριβών, προσθέτοντας: «το μέλλον της ΝΔ δεν με ανησυχεί, εφόσον στηρίξουμε με συνέπεια και συντεταγμένα την προσπάθεια του προέδρου της. Αυτό προέχει».






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο