Αρχική | Ελλάδα | Ο καιρός της Κυριακής του Πάσχα

Ο καιρός της Κυριακής του Πάσχα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο καιρός της Κυριακής του Πάσχα

Με συννεφιά, θα ξεκινήσειοι Το Μεγάλο Σάββατο, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Οι θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά θα σημειώσουν μικρή άνοδο φτάνοντας τοπικά στη Στερεά, τη Θεσσαλία και την Πελοπόννησο τους 23 – 25 βαθμούς.

Ηλιόλουστη θα είναι η Κυριακή του Πάσχα  με μόνο λίγες μόνο νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο, τον Κορινθιακό και το Μυρτώο Πέλαγος, ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς και στα νοτιότερα τμήματα μέτριοι. Οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές και θα πλησιάσουν και τους 26 βαθμούς.

Τη Δευτέρα του Πάσχα όπου θα επιστρέψουν οι περισσότεροι εκδρομείς ο καιρός προβλέπεται με αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά και βόρεια το απόγευμα θα πυκνώσουν . Πιθανότητα βροχής το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι 3 με 5 και στο ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0

Εγγραφή RSS για αυτά τα σχόλια Σχόλια (0 σχολιάστηκε):

συνολικά: | προβολή:

Σχολιάστε το άρθρο comment

Παρακαλώ εισάγετε τον κωδικό που βλέπετε στην εικόνα:

  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο