Αρχική | ShowBiz | Με κούρασε η ζωή στην Εκάλη

Με κούρασε η ζωή στην Εκάλη

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Για την σχέση της με τον Ανδρέα Παπανδρέου, τις δύσκολες ώρες που πέρασε μετά τον θάνατο του, αλλά και τη ζωή της σήμερα, με τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, μίλησε η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Ότι κακό γινόταν το χρέωναν σε μένα», αναφέρει η κ. Λιάνη, για την περίοδο που ο σύζυγος της ήταν πρωθυπουργός της Ελλάδας. «Χιόνιζε; Έβρεχε; Έφταιγε η Δήμητρα», λέει με παράπονο και αποκαλύπτει ότι την περίοδο που «ο Ανδρέας ήταν στα δικαστήρια μόνο εγώ ήξερα τι περάσαμε. Ώρες μοναξιάς που δεν υπήρχε ουδείς να πλησιάσει».

Η κ. Λιάνη αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως βρέθηκε σε αυτή την άσχημη οικονομική κατάσταση: «Είδατε να κάνω αυτά τα 14 χρόνια καμιά τρελή ζωή; Υπάρχει μια παραφιλολογία που με πληγώνει και αμαυρώνει την φήμη του Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας δεν μου άφησε λεφτά. Δεν άφηνε ποτέ λογαριασμούς. Δεν είχε λεφτά για να αφήσει λογαριασμούς. Είχαμε ένα κοινό λογαριασμό με 5,5 εκατ. με τα οποία πλήρωσα τους γιατρούς και τις νοσοκόμες. Τα υπόλοιπα έφυγαν σε μια μέρα. Έμεινα πανί με πανί».

Εξήγησε ακόμα τους λόγους που αναγκάζεται να πουλήσει τις τρεις μεζονέτες στην Εκάλη: «Αναγκάζομαι να τις πουλήσω, γιατί είναι πολύ δαπανηρή η συντήρηση τους για την αβάσταχτη οικονομική μου κατάσταση. Ας μην ξεχνάμε ότι είμαι μια γυναίκα μόνη. Δεν είμαι παντρεμένη εγώ με κάποιον ευκατάστατο κύριο».

Η κ. Λιάνη βούρκωσε, όταν είδε αποσπάσματα από παλιές συνεντεύξεις του Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς θυμήθηκε τα «πιο ωραία χρόνια της ζωή της», ενώ δεν δίστασε να παρομοιάσει τον εαυτό της με την... Μέριλιν Μονρόε, λέγοντας ότι δεχόταν απειλές για την ζωή της όπως και αυτή!

Τέλος, είπε ότι θέλει να βρει ένα σπίτι στο κέντρο, καθώς την κούρασε η ζωή στην Εκάλη (!), και να ανοίξει εκεί ένα πολιτικό γραφείο στο οποίο θα την επισκέπτεται όποιος θέλει.

star






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο