Αρχική | ShowBiz | Στη φυλακή ο παίχτης του ελληνικού ριάλιτι

Στη φυλακή ο παίχτης του ελληνικού ριάλιτι

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font

Αφησε τις πίστες των νυχτερινών κέντρων και μετέβη στις φυλακές Κορυδαλλού ο Κουβανός πρώην παίκτης ριάλιτι Ιγκόρ Μόρα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο «σκληρός» Ιγκόρ, που είχε μαγέψει με τις χορευτικές του ικανότητες κοινό και κριτική επιτροπή στο show «So you think you can dance 2» και είχε συνεργαστεί επαγγελματικά με κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας σε νυχτερινά κέντρα, παραδέχθηκε τη Μ. Τρίτη, ενώπιον του ανακριτή, ότι ήταν ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι εναντίον του 32χρονου ναύτη, ανήμερα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου στη μαρίνα Ζέας.

Ο Ιγκόρ Μόρα αναμενόταν να επισκεφθεί χθες και πάλι τα δικαστήρια Πειραιά για να καταθέσει έγγραφα σχετικά με την παραμονή του στη χώρα, αλλά ανακριτής και εισαγγελέας τα έκριναν ως επουσιώδη και διέταξαν την άμεση προφυλάκισή του με τις κατηγορίες της απόπειρας δολοφονίας από πρόθεση, παράνομης οπλοκατοχής και παράνομης οπλοχρησίας.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της 25ης Μαρτίου όταν ο οξύθυμος Κουβανός χορευτής διαπληκτίστηκε έντονα με τον 32χρονο ναύτη πιστεύοντας ότι το θύμα χτύπησε τον σκύλο του. Λίγα λεπτά μετά, ο Κουβανός τον τραυμάτισε «εν βρασμώ ψυχής» σοβαρά στην πλάτη με μεγάλο μαχαίρι, το οποίο μετέφερε για να χρησιμοποιήσει σε χορογραφία για τα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος, που βρίσκεται στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, ισχυρίζεται ότι ουδέποτε χτύπησε τον σκύλο του καλογυμνασμένου χορευτή και αιφνιδιάστηκε από την επίθεση του Κουβανού. Ο Ιγκόρ Μόρα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τη Δικαιοσύνη όταν τον Μάρτιο του 2007 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση δέκα μηνών για κακοποίηση της Ελληνίδας πρώην συζύγου του. Η «Espresso» επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Ιγκόρ Μόρα, κ. Παναγιώτη Κάσση, ο οποίος επιβεβαίωσε την προφυλάκιση του Κουβανού χορευτή, αλλά δεν θέλησε να προβεί σε επιπλέον δηλώσεις.

Espresso






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο