Αρχική | Ελλάδα | Ο καιρός που θα κάνει το Πάσχα

Ο καιρός που θα κάνει το Πάσχα

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Ο καιρός που θα κάνει το Πάσχα

Αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Μεγάλη Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για το σύνολο της χώρας.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με το θερμόμετρο να αγγίζει τοπικά έως και τους 22 βαθμούς Κελσίου, ενώ οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 έως 4 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις και κατά διαστήματα θα γίνουν πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί, εντάσεως 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν αραιές νεφώσεις που κατά διαστήματα θα γίνουν πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικά, με 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Παρόμοιος θα είναι ο καιρός στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, με ασθενείς ανέμους και τη θερμοκρασία να φτάνει τους  22 βαθμούς Κελσίου.

Σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο οι νεφώσεις θα είναι αραιές, οι άνεμοι θα είναι δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στα νότια θα φτάσουν πρόσκαιρα τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, οι άνεμοι θα φτάσουν τα 3 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, οι αραιές νεφώσεις σταδιακά θα πυκνώσουν στα βόρεια, οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι - νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός τη Μεγάλη Παρασκευή

Αραιές νεφώσεις προβλέπει για αύριο Μεγάλη Παρασκευή η ΕΜΥ, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα, κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι βόρειοι - βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά νότιοι 3 με 5 μποφόρ και το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο