Αρχική | ShowBiz | Αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Dennis Hopper η γυναίκα του

Αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Dennis Hopper η γυναίκα του

Μέγεθος γραμμάτων: Decrease font Enlarge font
Αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Dennis Hopper η γυναίκα του

Δεν πρόλαβε να χαρεί το αστέρι του στο Hall of Fame, ο Dennis Hopper που πάσχει από καρκίνο καθώς σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η γυναίκα του, Victoria, αποπειράθηκε να τον σκοτώσει.

H Emily Davis, η βοηθός του ηθοποιού κατέθεσε στην εκδίκαση του διαζυγίου του DennisHopper πως η γυναίκα του, στο έλος της οποίας ήταν όλοι τους, επιχείρησε να σκοτώσει τον ηθοποιό. Δε διευκρίνισε όμως τον τρόπο.

Χωρίς να αποκαλύπτει τον ακριβή τρόπο με τον οποίο αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Hopper η σύζυγός του, η Emily είπε: «Η Victoria είναι μια απειλή για όλους όσοι είχαν σχέσεις με τον Dennis, και έχει ήδη ιδιοποιηθεί πολλά εκατομμύρια που δεν της ανήκουν».

Επιπλέον η κόρη του Hopper, η Marin, η οποία είναι μεγαλύτερη σε ηλικία από την μητριά της, κατέθεσε πως η συμπεριφορά της Victoria ήταν «τρομακτική» και πως έλεγε ψέματα στα media.






Μοιραστείτε αυτό το άρθρο: Πρόσθεσέτο στο Facebook Πρόσθεσέτο στο del.icio.us Πρόσθεσέτο στο Digg Πρόσθεσέτο στο δικό σου Google! Πρόσθεσέτο στο Yahoo MyWeb Περισσότερα Social Bookmarks ...

Αξιολογήστε αυτο το άρθρο
0
  • email Αποστολή άρθρου
  • print Εμφάνιση εκτύπωσης
  • Plain text Προβολή ώς Plain Text

Λέξεις κλειδιά
Δεν υπάρχουν λέξεις κλειδιά για αυτό το άρθρο